hallo, leuk dat je er bent!

 

sinds zestien jaar ben ik werkzaam als stylist, waarvan de laatste 13 jaar zelfstandig. ik ben breed georiënteerd, creatief en pragmatisch. altijd probeer ik dingen mooier te maken. en beter. mijn vak is mijn lust en mijn leven. ik werk graag samen.

 

ik heb veel ervaring met interieurs, evenementaankleding, fotostyling, exposities en etalages. naast het ontwerpen ben ik ook sterk in het uitvoeren. met oog voor detail, een groot luisterend oor, twee rechterhanden en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van talentvolle mensen kan ik elke opdracht aan. groot genoeg voor de zakelijke markt zoals retailers, zorginstellingen, scholen en horeca, compact genoeg voor particulieren.

 

mijn buro wordt steeds vaker benaderd voor grafische opdrachten en artistieke projecten met jongeren. ook geef ik les op academie artemis, schrijf ik soms columns in vakbladen en geef ik lezingen.

 

inspiratie komt uit de retail, van straat en uit mode, kunst & design. ik heb een speciale liefde voor oude spullen, planten en popcultuur. kleur vind ik belangrijk, maar wit is ook favoriet. kijk maar eens op pinterest!

 

op deze site staat maar een klein deel van mijn portfolio. wil je meer zien of weten hoe ik te werk ga, maak dan een afspraak.

 

opdrachtgevers:

gemeente amsterdam, academie artemis, vt wonen, de bijenkorf, pucci, gemeente zeist, het mondriaanfonds, het materiaalfonds, zijveld kaas, thomashuizen, herbergiers, maggy's mode, het kabinet, buro fred beerbaum, ondernemersvereninging sterke clerq, foam fotografiemuseum, essent, handyfloor, mattijs van bergen, editie nl, jones&jones, selexys, atheneum boekhandel, de belastingdienst, het vechthuis, rai amsterdam, de kinderkledingwinkel, voordekunst, openbare bibliotheek amsterdam, dolly bellefleur, mirjam elias en diverse particulieren en zzp'ers.